Sütlü Çorba
23 Eylül 2008 SalıPosted by
Editör
0 Comments
Soda , bulgur ve mantı kaynatılır . Tam kaynayınca Üzerine 2-3 tas süt ilave edilir. Bir miktar daha kaynatıldıktan sonra ateşten indirilir. Büyük bir yemek leğenine indirilir.
TUTMAÇ ÇORBASI Pestigen,nohut, mercimek,tutmaç,kavurma.
MALZEMELER:SOS İÇİN:Yağ,salça,pul biber,anık,sarımsak
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Reklamlar
Öğretmen | Özel Ders | Matematik | Fizik |Kpss | Üds | Sergi | Mp3 | Bal | Sayısal Dersler | Html - Php | Seçimler | Anket |Film | Fizikçi | Karer | Kareronline | Video | Kitaplık | Linkler | Kadıköy | Fazıl Hüsnü Dağlarca |Ahmet Arslan | Cemil Koçgün | Metin Kemal Kahraman | Mikail Arslan | Denbej Şakiro | Mehmet Atlı | Yeni Albümler | Evrensel Müzik | Gün Sancısı | Aşk-ı Memnu | Kiğı | Edebiyat Dergisi | Link & Reklam