Keşkek
23 Eylül 2008 SalıPosted by
Editör
0 Comments
İki ölçek ayran , bir ölçek bulgur ve bir ölçek su tencereye doldurularak ocağa bırakılır . Kaynayıncaya kadar kepçe ile karıştırılır . Yeterli miktarda tuz ve un ilave edilir .Katı hale gelince biraz daha su ilave edilir. Pişmeye bırakılır. Lapa haline gelip piştikten sonra ateşten indirilerek büyük bir kaba konur . Ortasına eritilmiş tereyağı ilave edilerek kaşıklanır. yemeğin ekşimsi bir tadı olup, ayran ve tereyağından olduğu için besleyicidir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Reklamlar
Öğretmen | Özel Ders | Matematik | Fizik |Kpss | Üds | Sergi | Mp3 | Bal | Sayısal Dersler | Html - Php | Seçimler | Anket |Film | Fizikçi | Karer | Kareronline | Video | Kitaplık | Linkler | Kadıköy | Fazıl Hüsnü Dağlarca |Ahmet Arslan | Cemil Koçgün | Metin Kemal Kahraman | Mikail Arslan | Denbej Şakiro | Mehmet Atlı | Yeni Albümler | Evrensel Müzik | Gün Sancısı | Aşk-ı Memnu | Kiğı | Edebiyat Dergisi | Link & Reklam