Ayran Çorbası
23 Eylül 2008 SalıPosted by
Editör
0 Comments
Malzemesi : 1 veya 2 kğ. ayran (yoğurt), 1 kaşık tuz, bir avuç un, 1 adet yumurta, 500 gr döğme ve bir avuç nohut...
Yapılışı : Geniş bir tencerenin içine ayran boşaltılarak içine un, yumurta sarısı ilave edilip iyice karıştırılır. Normal bir ateşte tahta kaşıkla kaynayıncaya kadar karıştırılır. Ayran kaynara geldikten sonra nohut ilave edilir. Biraz sonra ateşten alınıp servis yapılır...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Reklamlar
Öğretmen | Özel Ders | Matematik | Fizik |Kpss | Üds | Sergi | Mp3 | Bal | Sayısal Dersler | Html - Php | Seçimler | Anket |Film | Fizikçi | Karer | Kareronline | Video | Kitaplık | Linkler | Kadıköy | Fazıl Hüsnü Dağlarca |Ahmet Arslan | Cemil Koçgün | Metin Kemal Kahraman | Mikail Arslan | Denbej Şakiro | Mehmet Atlı | Yeni Albümler | Evrensel Müzik | Gün Sancısı | Aşk-ı Memnu | Kiğı | Edebiyat Dergisi | Link & Reklam